To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/10331

Determinació i estudi de la corba de congelació de sucs concentrats de poma, pera, préssec i taronja
Perea Seixa, Sandra
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Raventós, Mercè
L’objectiu d’aquest treball és determinar i estudiar el punt de congelació de sucs concentrats de pera, poma, préssec i taronja. La determinació es fa mitjançant el programa Testo Comfort-Software Basic. Es pretén conèixer i explicar el funcionament del programa i la calibració de les quatre sondes de temperatura a utilitzar. Les concentracions a estudiar són de: 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 i 45ºBrix mesurats en refractòmetre Atago dbx 550. El treball pretén relacionar el punt de congelació i la concentració, importants per processos com la crioconcentració de sucs amb plaques. També es volen estudiar les corbes obtingudes per tal de comparar-les amb les corbes dels sucres purs que són la base d’aquests sucs, que són glucosa, fructosa i sacarosa i així poder predeterminar les corbes de congelació de sucs segons la seva constitució en sucres.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Fructicultura
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària
Fruit juices
Cooling
Punt de congelació, Sucs concentrats, Crioconcentració, Sucres purs, Corbes de congelació.
Sucs de fruita
Crioconcentració
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters