To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/15991
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Composició Arquitectònica |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. AEA - Art, Estètica i Antropologia de l'Espai |
dc.contributor.author | Azara Nicolás, Pedro |
dc.date | 2011-12-05 |
dc.identifier.citation | Azara, P. La phénoménologie du cocktail de crevettes. A: "La banquet à travers les âges: de pharaon à Marco Ferreri". L´Harmattan, 2011, p. 31-43. |
dc.identifier.citation | 978-2-296-55471-9 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/15991 |
dc.language.iso | fra |
dc.publisher | L´Harmattan |
dc.relation | http://cataleg.upc.edu/record=b1410255~S1*cat |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Arquitectura |
dc.subject | Banquets - Spain |
dc.subject | Àpats i banquets - Espanya |
dc.title | La phénoménologie du cocktail de crevettes |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart |