Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/6356
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Gili Romero, Mireia |
dc.date | 2009-01-15 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/6356 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Vinegar |
dc.subject | Nanofiltration |
dc.subject | Aromatic compounds |
dc.subject | Mass spectrometry |
dc.subject | Chromatographic analysis |
dc.subject | Vinagre |
dc.subject | Nanofiltració |
dc.subject | Compostos aromàtics |
dc.subject | Microextracció en fase sòlida |
dc.subject | Cromatografia de gasos |
dc.subject | Espectrometria de masses |
dc.subject | Vinagre |
dc.subject | Nanofiltració |
dc.subject | Compostos aromàtics |
dc.subject | Cromatografia de gasos |
dc.subject | Espectrometria de masses |
dc.title | Estudi de l'efecte de la nanofiltració sobre alguns compostos aromàtics en vinagres comercials |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |