To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/6356

Estudi de l'efecte de la nanofiltració sobre alguns compostos aromàtics en vinagres comercials
Gili Romero, Mireia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Pujolà Cunill, Montserrat
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Vinegar
Nanofiltration
Aromatic compounds
Mass spectrometry
Chromatographic analysis
Vinagre
Nanofiltració
Compostos aromàtics
Microextracció en fase sòlida
Cromatografia de gasos
Espectrometria de masses
Vinagre
Nanofiltració
Compostos aromàtics
Cromatografia de gasos
Espectrometria de masses
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters