Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/6356

Estudi de l'efecte de la nanofiltració sobre alguns compostos aromàtics en vinagres comercials
Gili Romero, Mireia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Pujolà Cunill, Montserrat
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Vinegar
-Nanofiltration
-Aromatic compounds
-Mass spectrometry
-Chromatographic analysis
-Vinagre
-Nanofiltració
-Compostos aromàtics
-Microextracció en fase sòlida
-Cromatografia de gasos
-Espectrometria de masses
-Vinagre
-Nanofiltració
-Compostos aromàtics
-Cromatografia de gasos
-Espectrometria de masses
Trabajo/Proyecto fin de carrera
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem