Títol:
|
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
|
Autor/a:
|
Bigas-Vidal, Esther; Cabedo-Botella, Laura; Costa-Rosell, Lourdes; Fraser-Gafas-Campeny, Joaquim; Picart-Barrot, Lluís; Ruiz-Beumala, Carme; Vives-Rubio, Laia
|
Altres autors:
|
Departament de Salut |
Abstract:
|
Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; APPCC |
Abstract:
|
Hygiene requirements; Food safey; HACCP |
Abstract:
|
Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control |
Abstract:
|
Aquest document és un recull de les diferents possibilitats de flexibilització dels requisits d'higiene establerts al paquet d'higiene. Inclou: flexibilitat en els mètodes tradicionals, productes tradicionals i limitacions geogràfiques, flexibilitat en els requisits d’higiene dels productes d’origen animal, flexibilitat en l’aplicació del Reglament núm. 2073/2005 relatiu als criteris microbiològics, i flexibilitat en la implantació de l’APPCC. |
Abstract:
|
This document is a summary of the different possibilities of flexible hygiene requirements laid down in the hygiene package. Includes flexibility in traditional methods, traditional products and geographical limitations, flexibility in the hygiene requirements for products of animal origin, flexibility in the application of the Regulation no. 2073/2005 relating to the microbiological criteria and flexibility in the implementation of HACCP. |
Abstract:
|
Este documento es una recopilación de las diferentes posibilidades de flexibilización de los requisitos de higiene establecidos en el paquete de higiene. Incluye: flexibilidad en los métodos tradicionales, productos tradicionales y limitaciones geográficas, flexibilidad en los requisitos de higiene de los productos de origen animal, flexibilidad en la aplicación del Reglamento núm. 2073/2005 relativo a los criterios microbiológicos, y flexibilidad en la implantación del APPCC. |
Matèries:
|
-Aliments - Manipulació -Establiments de comestibles - Mesures de seguretat - Catalunya -Anàlisi de perills i punts de control crític - Catalunya -TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Technology, Industry, and Agriculture::Industry::Food Industry::Food Handling -PUBLIC HEALTH::Nutrition, Public Health::Food::Food Hygiene -TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Technology, Industry, and Agriculture::Industry::Food Industry::Food Technology::Food Quality::Food Safety::Hazard Analysis and Critical Control Points -TECNOLOGÍA, INDUSTRIA, AGRICULTURA::Tecnología, Industria y Agricultura::Industrias::Industria de Alimentos::Manipulación de Alimentos -SALUD PÚBLICA::Nutrición en Salud Pública::Alimentos::Higiene Alimentaria -TECNOLOGÍA, INDUSTRIA, AGRICULTURA::Tecnología, Industria y Agricultura::Industrias::Industria de Alimentos |
Drets:
|
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Tipus de document:
|
Informe Article - Versió publicada |
Publicat per:
|
Agència de Salut Pública de Catalunya
|
Compartir:
|
|