Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/5361

Concepción y desarrollo de un nuevo producto: la tarrina de legumbres y salmón Kambio
Trujillo Quiles, Pablo
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Almajano Pablos, María Pilar
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Precooked foods
-Atmósfera modificada
-Precocinados
-Análisis sensorial
-Productos ecológicos
-Conservación
-Aliments de cinquena gamma
-Anàlisi sensorial
-Aliments -- Conservació
-Atmosfera modificada (Envasos)
-Aliments precuinats
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a