To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/5361
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Trujillo Quiles, Pablo |
dc.date | 2008-07-15 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/5361 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Precooked foods |
dc.subject | Atmósfera modificada |
dc.subject | Precocinados |
dc.subject | Análisis sensorial |
dc.subject | Productos ecológicos |
dc.subject | Conservación |
dc.subject | Aliments de cinquena gamma |
dc.subject | Anàlisi sensorial |
dc.subject | Aliments -- Conservació |
dc.subject | Atmosfera modificada (Envasos) |
dc.subject | Aliments precuinats |
dc.title | Concepción y desarrollo de un nuevo producto: la tarrina de legumbres y salmón Kambio |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |