Títol:
|
Els peixos més gustosos són els que han tingut una bona mort
|
Autor/a:
|
Bueno i Torrens, David, 1965-
|
Altres autors:
|
Universitat de Barcelona |
Abstract:
|
Aquests últims anys s'ha incrementat la consciència ecològica. Es valoren els productes de proximitat i preocupa el benestar dels animals que fem servir d'aliment, així com la manera com són sacrificats. Tanmateix, sovint no ens preguntem com moren els peixos dels quals també ens alimentem. Giuliana Parisi i els seus col·laboradors de la Universitat de Florència i de l'Institut d'Investigacions Marines de Vigo han vist que la manera com s'han pescat n'altera el contingut nutritiu i en canvia el gust un cop cuinats. Ho han publicat a Food Chemistry. |
Matèries:
|
-Peixos -Alteració d'aliments -Causes de la mort -Fishes -Food spoilage -Causes of death |
Drets:
|
(c) Edició de Premsa Periòdica Ara, 2016
|
Tipus de document:
|
Contribució a premsa Article - Versió publicada |
Publicat per:
|
Edició de Premsa Periòdica Ara
|
Compartir:
|
|