To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12170
Title: | Caracterització del lactosèrum crioconcentrat procedent de la indústria formatgera |
---|---|
Author: | Menchén Alba, Lídia |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental -Whey -Food industry and trade -Cheese industry -fluid newtonià -punt de congelació -viscositat -crioconcentració -Lactosèrum -Lactosèrum -Crioconcentració -Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració -Formatge -- Indústria i comerç |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Research/Master Thesis |
Published by: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Share: |