To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12170
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental |
---|---|
dc.contributor | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Menchén Alba, Lídia |
dc.date | 2010-11-01 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/12170 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental |
dc.subject | Whey |
dc.subject | Food industry and trade |
dc.subject | Cheese industry |
dc.subject | fluid newtonià |
dc.subject | punt de congelació |
dc.subject | viscositat |
dc.subject | crioconcentració |
dc.subject | Lactosèrum |
dc.subject | Lactosèrum |
dc.subject | Crioconcentració |
dc.subject | Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració |
dc.subject | Formatge -- Indústria i comerç |
dc.title | Caracterització del lactosèrum crioconcentrat procedent de la indústria formatgera |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract |