Pre- i probiòtics a la cuina

Author

Torrado, Xavier

Illán Villanueva, Montserrat

Publication date

2018-03-01T16:17:13Z

2018-03-01T16:17:13Z

2017-11-16

Abstract

Podeu consultar el III Workshop anual INSA-UB complet a: http://hdl.handle.net/2445/118993


Sessió 3. Taller

Document Type

Object of conference

Language

Catalan

Subjects and keywords

Prebiòtics; Probiòtics; Cuina; Congressos; Prebiotics; Probiotics; Cooking; Congresses

Publisher

Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària (INSA-UB)

Related items

Taller realitzat a: III Workshop anual INSA-UB “La Salut de la microbiota. Prebiòtics i probiòtics en nutrició animal i humana”. Universitat de Barcelona. Campus de l’Alimentació de Torribera. Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (16 de novembre de 2017).

http://hdl.handle.net/2445/118993

Rights

cc-by-nc-nd (c) Torrado et al., 2017

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/