Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/97505

Model de Pràcticum Integrador (MPI) i ECTS : consolidació i conciliació de models
Armengol Asparó, Carme
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Aquest projecte es va iniciar amb la finalitat d’extendre i consolidar l’aplicació del Model de Pràcticum Integrador (MPI) a la majoria dels pràcticums de les titulacions de pedagogia, psicopedagogia i educació social de la Facultat de Ciències de l’Educació de la nostra universitat. Aquest Model s’havia iniciat en els darrers anys i ja s’havia comprovat la seva l’eficiència. L’MPI es fonamenta en el convenciment que l’assoliment de les competències professionals és bàsic i que aquestes es poden desenvolupar durant el pràcticum. En aquest nou model de pràctiques, els estudiants treballen en equips interdisciplinars per projectes, els tutors/es de la facultat conformen un equip de treball amb els tutors/es dels centres, dissenyen els plans d’acollida i de seguiment, i es fan les tutories de seguiment i treball en el centre entre totes les parts implicades. Els objectius plantejats en els dos anys de durada de l’MQD2006 eren: 1)Eliminar les dificultats tecnicoadministratives de la facultat que dificulten l’ampliació i consolidació del model MPI. 2)Comunicar i prestigiar el model MPI i la xarxa de centres d’excel·lència entre els estudiants, el professorat de la facultat i els propis centres. 3)Promoure la col·laboració, l’intercanvi de coneixement i els projectes d’innovació i recerca facultat-centres posant en contacte els grups de treball de la facultat i els centres, i mostrant els seus potencials. 4)Estructurar el nou model segons el model ECTs. 5)Analitzar i aprofundir en l’aplicació del treball per competències del nou model.
11-02-2011
37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure
Competències professionals -- Ensenyament universitari -- Metodologia
Ensenyament universitari -- Innovacions
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
27 p.
Informe
Els ajuts de l'AGAUR;2006MQD00030
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
2006MQD00030_Lliure_Memòria MPI3.pdf 107.4 KB PDF Memòria
Annex 1 Directori de competencies.pdf 99.54 KB PDF Annex 1 : Directori de competències
Annex 2 Exemple Pla d'Acollida.pdf 24.88 KB PDF Annex 2 : Exemple de Pla d'Acollida

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Tomàs i Folch, Marina; Armengol Asparó, Carme; Borrell Felip, Núria; Castro Ceacero, Diego; Esteve Comas, Jordi; Feixas Condom, Mónica; Gairín Sallán, Joaquín; Marquès Graells, Pere