Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/70912

Aprenentatges i oportunitats després de la implementació d'un nou sistema automatitzat
Tort, Marta; Roig, Joana; Pallarès Llorens, Jordi
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya
Es descriuen els aprenentatges, canvis i oportunitats arrel del procés de canvi del sistema de gestió de biblioteques del CCUC i dels altres catàlegs del CBUC. S’inicia amb una introducció sobre la decisió d’emprendre conjuntament el procés de canvi de sistema i com es va planificar i organitzar la seva implementació. Detalla actuacions prèvies que es van realitzar com el procés de canvi de format MARC, descriu el nou entorn que aquest canvi permet al CBUC, com oferir la gestió, hostatjament i manteniment de sistemes automatitzats per catàlegs locals i relaciona les millores d’OPAC. Finalment s'elaboren unes consideracions generals sobre els aprenentatges i oportunitats arrel d’aquest procés, amb la finalitat que siguin d’utilitat en futures experiències similars.
Se describen los aprendizajes, cambios y oportunidades a raíz del proceso de cambio del sistema de gestión de bibliotecas del CCUC y de los otros catálogos del CBUC. Se inicia con una introducción sobre la decisión de emprender conjuntamente el proceso de cambio de sistema y como se planificó y organizó su implementación. Detalla actuaciones previas que se realizaron, como el proceso de cambio de formato MARC, describe el nuevo entorno que este cambio permite al CBUC, como ofrecer la gestión, hosting y mantenimiento de sistemas automatizados para catálogos locales y relaciona las mejoras de OPAC. Finalmente se elaboran unas consideraciones generales sobre los aprendizajes y oportunidades a raíz de este proceso, con la finalidad de que sean de utilidad en futuras experiencias similares.
It describes the learning, challenges and opportunities concerning the process of changing the ILS of CCUC and the CBUC local catalogs. It begins with an introduction about the decision to jointly undertake the process of ILS change and how it was planning and organizing their implementation. It details actions that were performed earlier, as the process of changing the MARC format, describes the new environment that enables this change CBUC as providing management, hosting and maintenance of automated systems for local catalogs and relates improvements in OPAC. Finally there are some general considerations about the learning and opportunities concerning the process in order to be used in future similar experiences.
19-05-2010
02 - Biblioteconomia. Documentació
Automatització de biblioteques
Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya
Biblioteques universitàries -- Catalunya
Catalogació cooperativa
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
20 p.
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TORT_aprenentatge_nou_sistema.pdf 524.5 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Tort, Marta; Bonsón, Àngels; Jansà, Enriqueta; Mestre i Vidal, Mercè; Pallarès Llorens, Jordi; Roig, Joana; Teixidó Cassà, Elisabet
Tort, Marta; Anglada i de Ferrer, Lluís M.; Cassà, Elisabet; Ros Gorné, Ramon; Pallarès Llorens, Jordi