Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/39471

Pressurization of milk by industrial size equipment: effect on whey protein denaturisation
Bravo, F. I.; López-Fandiño, R.; Molina, E.; Noriega, L.; Felipe Cuyàs, Xavier
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
11-2008
Llet--Proteïnes
Indústria lletera
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
2 p.
Objecte de conferència
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
Poster whey protein Madrid.pdf 843.2 KB PDF

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Rodríguez-Alcalá, L. M.; Felipe Cuyàs, Xavier; Noriega, L.; Márquez-Ruiz, G.; Juárez, M.; Fontecha, J.
Guerrero-Navarro, Alfons Eduard; Ríos-Castillo, Abel Guillermo; Ripolles-Avila, Carolina; Zamora, Anna; Hascoët, Anne-Sophie; Felipe Cuyàs, Xavier; Castillo Zambudio, Manuel; Rodríguez-Jerez, José Juan