To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/130010

Effect of citric acid on browning of fresh-cut potatoes and on texture after frying
Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. GINEMQUAL - Gestió Integrada de Nematodes Fitoparàsits i dels Efectes sobre el Rendiment i Qualitat de la Collita
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura
-French fries
-Solanum tuberosum L.
-browning
-minimal processing
-refrigeration
-package
-French fries
-Patates com a aliment
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Updated version
Article
International Society for Horticultural Science
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo
Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Benedetti, Benedito Carlo; Achaerandio Puente, María Isabel; Bachelli, Mara Lígia
Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Bachelli, Mara Lígia
Rios do Amaral, Lucas; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat
Benítez, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
 

Coordination

 

Supporters