Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/90157
Título: | Complexity and dynamics of the winemaking bacterial communities in berries, musts, and wines from apulian grape cultivars through time and space |
---|---|
Autor/a: | Marzano, Marinella; Fosso, Bruno; Manzari, Caterina; Grieco, Francesco; Intranuovo, Marianna; Cozzi, Giuseppe; Mulè, Giuseppina; Scioscia, Gaetano; Valiente Feruglio, Gabriel Alejandro; Tullo, Apollonia; Sbisa, Elisabetta; Pesole, Graziano; Santamaria, Monica |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Ciències de la Computació; Universitat Politècnica de Catalunya. ALBCOM - Algorismia, Bioinformàtica, Complexitat i Mètodes Formals |
Abstract: | |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Informàtica::Aplicacions de la informàtica -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia -Wine and wine making -- Microbiology -Lactic-acid bacteria -Malolactic fermentation -Saccharomyces-cerevisiae -Starter cultures -Yeast -Strains -Food -Biodiversity -Inoculation -Knowledge -Vi -- Microbiologia |
Derechos: | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |