Articles publicats en revistes científiques

 

If you are author of any document prepared in the framework of Universitat Ramon Llull and you want to publish it in RECERCAT, please contact the Research and Innovation Office of the Universitat Ramon Llull or send an email to a recercat@url.edu.

Recent Submissions

Planas, Antoni (Planas Sauter); Leivar Rico, Pablo; Chi, Jordi; Cova, Marta; De las Rivas, Matilde; Medina, Ana; Junqueira Borges, Rafael; Usón, Isabel; Hurtado-Guerrero, Ramón; Izquierdo, Luis
Nonell, Santi; Sánchez García, David; Borrell Bilbao, José Ignacio; Teixidó i Closa, Jordi; Arad, Ofir; Gavaldá, Ana; Rey, Óscar; Rubio, Noemi; Cañete, Magdalena; Juarranz, Angeles; Villanueva, Angeles; Stockert, Juan C.; Díaz Jiménez, Pablo J.

IQS, membre fundador de la Universitat Ramon Llull (URL), està configurat actualment per dues facultats universitàries: IQS School of Engineering i IQS School of Management; per IQS Executive Education que ofereix formació especialitzada als professionals i a les empreses, per la divisió IQS Tech Transfer a través de la qual realitza investigació, innovació i transferència de tecnologia per a les indústries i empreses i per IQS Tech Factory que impulsa la cultura emprenedora i dóna suport a la creació de noves empreses de base científica tecnològiques. Tot això amb el suport d'un important grup d'empreses a través de la Fundació Empreses IQS. La missió d'IQS és la formació integral de persones amb actituds, coneixements i habilitats que els capacitin i impulsin cap al seu desenvolupament personal i professional. Per la seva tradició científica IQS ofereix estudis de Grau, Dobles Graus, Màster i Doctorat en l'àrea de la Química i Enginyeria Química, Enginyeria Industrial, Biotecnologia, Bioenginyeria i Farmàcia a través d'IQS School of Engineering, i en l'àrea d'Administració i Direcció d'Empreses i en l'àrea del Màrqueting Internacional a través d'IQS School of Management.

 

Coordination

 

Supporters