Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/10400
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Ben-Kaabia, Monia |
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2001 |
dc.identifier.citation | Kaabia, Monia Ben [et al]. "Health information and the demand for meat in Spain". European Review of Agricultural Economics, 2001, vol. 28 (4), p. 499-517. |
dc.identifier.citation | 0165-1587 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10400 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Meat industry and trade--Spain |
dc.subject | Meat consumption |
dc.subject | Carn -- Indústria i comerç -- Aspectes econòmics |
dc.title | Health information and the demand for meat in Spain |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |