To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/14846
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes d'Enginyeria |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Màquines i Motors Tèrmics |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PITP - Projectes d'Innovació Tecnològica de Productes |
dc.contributor.author | Rodriguez, Vicenç |
dc.contributor.author | Nacenta Anmella, José M. |
dc.contributor.author | Lloveras Macià, Joaquín |
dc.date | 2011 |
dc.identifier.citation | Rodriguez, V.; Nacenta, J.; Lloveras, J. Modelo de destilación fría sólido líquido para concentración de fluidos. A: International Congress on Project Engineering. "Abstracts. XV International Congress on Project Engineering". Huesca: 2011, p. 1-8. |
dc.identifier.citation | 978-84-615-4542-1 |
dc.identifier.citation | Hu. 414/2011 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/14846 |
dc.language.iso | spa |
dc.relation | http://cataleg.upc.edu/record=b1395606~S1*cat |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Física::Física de l'estat sòlid |
dc.subject | Solid-liquid equilibrium |
dc.subject | Beverage industry |
dc.subject | Destil·lació |
dc.subject | Sucs de fruita -- Indústria i comerç |
dc.title | Modelo de destilación fría sólido líquido para concentración de fluidos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract |