dc.contributor |
Odriozola Serrano, Isabel |
dc.contributor |
Universitat de Lleida. Facultat de Medicina |
dc.contributor.author |
Gasa Falcón, Ariadna |
dc.date |
2014-05-16T14:05:13Z |
dc.date |
2014-05-16T14:05:13Z |
dc.date |
2013-07 |
dc.identifier |
http://hdl.handle.net/10459.1/47215 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10459.1/47215 |
dc.description |
Avui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre 50 i 500 nanòmetres, la seva elevada àrea d’interfase implica unes característiques que podrien afavorir i presentar molts avantatges pel que fa a la bioaccessibilitat d’alguns compostos beneficiosos per a la salut. A més a més, també milloren moltes propietats físico-químiques de les emulsions (color, aspecte, viscositat etc), punt important per la fabricació de nous productes alimentaris atractius al consumidor. |
dc.language |
cat |
dc.rights |
cc-by-nc-nd |
dc.rights |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject |
Tecnologia dels aliments |
dc.title |
Estabilitat digestiva del licopè incorporat a nanoemulsions alimentàries |
dc.type |
bachelorThesis |