Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/47215
Títol:
|
Estabilitat digestiva del licopè incorporat a nanoemulsions alimentàries
|
Autor/a:
|
Gasa Falcón, Ariadna
|
Altres autors:
|
Odriozola Serrano, Isabel; Universitat de Lleida. Facultat de Medicina |
Notes:
|
Avui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre 50 i 500 nanòmetres, la seva elevada àrea d’interfase implica unes característiques que podrien afavorir i presentar molts avantatges pel que fa a la bioaccessibilitat d’alguns compostos beneficiosos per a la salut. A més a més, també milloren moltes propietats físico-químiques de les emulsions (color, aspecte, viscositat etc), punt important per la fabricació de nous productes alimentaris atractius al consumidor. |
Matèries:
|
-Tecnologia dels aliments |
Drets:
|
cc-by-nc-nd
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
|
Tipus de document:
|
bachelorThesis |
Compartir:
|
|
Text complet d'aquest document
Mostra el registre complet del document