To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1090

Assessorament en la Reelaboració del 'Pla d'Acollida' dels alumnes i les famílies nouvingudes : amb la implicació de la resta de la comunitat educativa.
Charles Jaimejuan, Mª Pilar
Universitat Oberta de Catalunya
S'ha fet un estudi del pla d'acollida d'un centre de secundària, amb la implicació de la resta de la comunitat educativa. Es tracta de saber com s'atén la diversitat cultural i la problemàtica del desconeixement de la llengua vehicular per part dels alumnes nouvinguts.
Se ha realizado un estudio del plan de acogida de un centro de secundaria, con la implicación del resto de la comunidad educativa. Se trata de conocer cómo se atiende la diversidad cultural y la problemática del desconocimiento de la lengua vehicular por parte de los alumnos recién llegados.
A study was done on the welcoming plan of a specific secondary school, with the involvement of the rest of the educational community. The idea is to try to find out how the cultural diversity of newly arrived students and their problem of unfamiliarity with the vehicular language is handled.
2010-06-10
Psychopedagogy
Psicopedagogia
Diversitat cultural
Psicopedagogía
Diversidad cultural
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters