To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1066

Sinóptico del Towveyor
Humaran Expósito, Francisco Antonio
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball final de carrera es basa en la creació d'un sinòptic d'avaries que permeti a tots els treballadors de SEAT que estiguin en la nau de Premses de la Zona Franca visualitzar el motiu d'atur del Towveyor. Per tant, l'estudi queda centrat en les fases de la planificació, anàlisi, disseny, implementació, creació del prototip i testeig.
El presente trabajo final de carrera se basa en la creación de un sinóptico de averías que permita a todos los trabajadores de SEAT que estén en la nave de Prensas de Zona Franca visualizar el motivo de paro del Towveyor.Consecuentemente el estudio queda centrado en las fases de la planificación, análisis, diseño, implementación, creación del prototipo y testeo.
This final degree project is based on creation of a synopsis of malfunctions that allow all workers of SEAT who are in the Zona Franca press plant to visualize the reason for the stoppage of the Towveyor.Consequently, the study focuses on the stages of planning, analysis, design, implementation, creation of the prototype and testing.
2010-06-10
Electronic data processing
Application software -- Development
Automobile supplies industry
Automatic control
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Automòbils -- Equip i accessoris -- Indústria i comerç
Control automàtic
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Automóviles -- Equipo y accesorios -- Industria y comercio
Control automático
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari- en una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons.Podeu copiar-lo, distribuir-los i transmetre'ls públicament sempre que citeu l'autor i l'obra,no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.es
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters