Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1031

Cultiu Podcast
Bueno Martínez, Carlos
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu del TFC és crear una 'suite' que resolgui tota la línia de producció d'un podcast. És a dir: captura d'un senyal d'audio en directe, transcodificació, classificació,emmagatzematge i, per acabar, difusió per Internet.
El objetivo del TFC es crear una 'suite' que resuelva toda la línea de producción de un podcast. Es decir: captura de una señal de audio en directo, transcodificación, clasificación, almacenamiento y, por último, difusión por Internet.
The objective of the final degree project is to create a ¿suite¿ that takes care of all production aspects of a podcast. In other words, capturing a live audio signal, transcodification, classification, storage and lastly, diffusion by internet.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- Developmen
Sound -- Recording and reproducing -- Equipment and supplies
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
So -- Enregistrament i reproducció -- Aparells i accessoris
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Sonido -- Grabación y reproducción -- Aparatos y Accesorios
Aquest treball està subjecte - excepte que s'indiqui el contrari - en una llicència de Reconeixement -NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-lo, distribuir-los i transmetre'lspúblicament sempre que citeu l'autor i l'obra, no es faci un ús comercial i no es faci còpia derivada.
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/deed.es.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem