Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/932

Plataforma de distribució online de continguts multimèdia
Sánchez Pino, Abraham
Universitat Oberta de Catalunya
Aplicació, anomenada MediaStore, queimplementa un servei de distribució de continguts multimèdia mitjançant estàndards web. Aquest projecte es desenvolupa en el marc de les tecnologies J2EE, les quals aprofita per oferir, per una banda, un aplicatiu de gestió de continguts, i per l¿altra, un portal públic que simula unabotiga virtual senzilla.
Aplicación, llamada MediaStore, que implementa un servicio de distribución de contenidos multimedia mediante estándares web. Este proyecto se desarrolla en el marco de las tecnologías J2EE, que aprovecha para ofrecer, por un lado, un aplicativo de gestión de contenidos, y por otro, un portal público que simula una tienda virtual sencilla.
Application, called MediaStore, which implements a distribution service for multimedia contents through web standards. This project is developed in the framework of J2EE technologies, which offer, on the one hand, a content management application, and on the other, a public portal that simulates a simple virtual store.
10-06-2010
Electronic data processing
Application software -- Developmen
Electronic commerce
Informàtica
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Comerç electrònic
Informática
Software de aplicación -- Desarrollo
Comercio electrònico
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/932
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a