Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/616

Protecció del copyright
Mulero Roig, Daniel
Universitat Oberta de Catalunya
La protecció del copyright mitjançant un sistema de marca d'aigua és una de les qüestions que cal solucionar en el món actual, en què la comunicació i l'intercanvi de material per mitjà de la xarxa estan a l'abast de tothom. D?acord amb això, aquest treball fa un estudi dels mètodes possibles per a poder introduir dins una imatge en format BMP un codi que, de manera inequívoca, permeti assegurar que la propietat d'aquella imatge és nostra.
La protección del copyright mediante un sistema de marca de agua es uno de los temas a solucionar en el mundo actual, en que la comunicación y el intercambio de material a través de la red están al alcance de todo el mundo. De acuerdo con este propósito, el trabajo realiza un estudio de los métodos posibles para poder introducir dentro de una imagen en formato BMP un código que, de forma inequívoca, permita asegurar que la propiedad de aquella imagen es nuestra.
Copyright protection through a watermark system is one of the questions still to be solved in today¿s world, in which communication and the exchange of material through Internet are within everyone¿s reach. In accordance, this work carries out a study of the possible methods to introduce within an image in BMP format a code that unequivocally enables one to assert ownership of that image.
10-06-2010
Copyright
Communication
Watermarks
Internet
Information Protection (Computing)
Copyright
Comunicació
Filigranes
Internet
Protecció de la informació (Informàtica)
Copyright
Comunicación
Filigranas
Internet
Protección de la información (Informática)
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/616
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document