Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/526

Especificacions, Anàlisi i Disseny d'un Programari de Gestió de Magatzems
Ugas Baulenas, Josep
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball de fi de carrera vol reflectir les necessitats bàsiques per al disseny d'un programari de gestió de magatzems (PGM a partir d'ara). Un PGM té la particularitat d'haver d'establir connexions entre els fluxos físics del treball propi d'un magatzem i els fluxos de dades propis d'un sistema informàtic. Les prestacions del PGM s'hauran de desenvolupar en part en terminals de radiofreqüència, ja que es considera que el treball en línia és bàsic per a gestionar un magatzem.
Este trabajo de final de carrera pretende reflejar las necesidades básicas para el diseño de un programa de gestión de almacenes (PGA a partir de ahora). Un PGA tiene la particularidad de tener que establecer conexiones entre los flujos físicos del trabajo propio de un almacén y los flujos de datos propios de un sistema informático. Las funcionalidades del PGA se tendrán que desarrollar en parte en terminales de radiofrecuencia, ya que se considera que el trabajo en línea es básico para la gestión de un almacén.
This Final Degree Project aims to reflect the basic needs for the design of a warehouse management program (WMP). A WMP has the peculiarity of having to establish connections between the physical flows of the work of a warehouse and the data flows of a computer system. The functions of the WMP must be developed partly on radio frequency terminals, as it is considered that online work is basic for the management of a warehouse.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/526
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem