Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/408

Construcció d'un SIG municipal aplicat a les necessitats d'una població qualsevol
Nequi Palomar, Núria
Universitat Oberta de Catalunya
L'enunciat del TFC planteja unes qüestions per a donar resposta a les necessitats més bàsiques que pot tenir un ajuntament en relació a la gestió de les dades cadastrals municipals. Concretament, la resolució d'aquestes qüestions requereix la programació d'una aplicació que actuarà sobre un SIG.
El enunciado del TFC plantea unas cuestiones para dar respuesta a las necesidades más básicas que puede tener un ayuntamiento en relación a la gestión de los datos catastrales municipales. Concretamente, la resolución de estas cuestiones requiere la programación de una aplicación que actuará sobre un SIG.
The Final Degree Project statement raises several questions to provide a solution to the most basic needs of a city/town council in relation to municipal land registry data. Specifically, solution of these questions requires programming of an application that would work on a GIS.
10-06-2010
Management Computing
Geographical Information Systems
Informàtica de Gestió
Sistemes d'informació geogràfica
Informática de Gestión
Sistemas de información geográfica
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/408
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem