Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1209

La música de Beethoven en el pensament estètic d'Adorno
Custodio de Alba, Josep
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball té com a finalitat una reconstrucció interpretativa del pensament estètic d'Adorno sobre la música de Beethoven i una valoració de la pretensió adorniana de fer de la interpretació estètica de Beethoven el punt de partida de la seva filosofia de la música.
Este trabajo tiene como finalidad una reconstrucción interpretativa del pensamiento estético de Adorno sobre la música de Beethoven y una valoración de la pretensión adorniana de hacer de la interpretación estética de Beethoven el punto de partida de su filosofía de la música.
This work has as its purpose an interpretive reconstruction of the aesthetic thought of Adorno on the music of Beethoven and an assessment of the Adornian pretension to use the aesthetic interpretation of Beethoven as the starting point for his philosophy of music.
10-06-2010
Music
Philosophy
Aesthetics
Art
Música
Filosofia
Estètica
Art
Música
Filosofía
Estética
Arte
© Josep Custodio de Albat. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem