To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1158

TEATRE FORTUNY : Anàlisi de la Institució, proposta de Museu del Teatre
Cirera Saló, Maite
Universitat Oberta de Catalunya
Anàlisi de la institució del Teatre Fortuny de Reus, que té un important fons documental i peces susceptibles de formar part d'un museu. Proposta de Museu del Teatre i de Centre de Documentació de les Arts Escèniques, aprofitament de les TIC i del treball en xarxa per tal de potenciar els aspectes més destacats i de superar algunes limitacions detectades en aquesta anàlisi (l'espai, la difusió, la conservació, etc.). Des d'una vessant tant teòrica com practica, vol ser una eina d'utilitat per al Teatre Fortuny a l'hora de tirar endavant un museu del teatre.
Análisis de la institución del Teatro Fortuny de Reus, que cuenta con un importante fondo documental y de piezas susceptibles de formar parte de un museo. Propuesta de Museo del Teatro y de Centro de Documentación de las Artes Escénicas, aprovechamiento de las TIC y del trabajo en red con el fin de potenciar los aspectos más destacados y para superar algunas limitaciones detectadas en este análisis (espacio, difusión, conservación, etc.). Desde una vertiente tanto teórica como practica, quiere ser una herramienta de utilidad para el Teatro Fortuny a la hora de crear un museo del teatro.
An analysis of the Teatre Fortuny, an institution in Reus, Spain, with important documentary holdings and theatrical pieces that could easily be part of a museum collection. Here are found: a proposal for a Theater Museum and a Centre for Documentation of the Theatrical Arts; and, taking advantage of ICT and networking, the promotion of the most outstanding aspects and how to overcome limitations detected during the analysis (space, dissemination, preservation, and so on). It seeks to become a useful tool, both from theoretical and practical points of view, for the Teatre Fortuny when the time to launch a theater museum comes.
2010-06-10
Information Technology
Museums
Tecnologia de la informació
Museus
Tecnología de la información
Museos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters