To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1154

Diagnosi comarcal de l'Alta Ribagorça
Claret Codina, Oriol Antoni
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest projecte ofereix una diagnosi comarcal que hauria de ser útil per a planificar diverses solucions per al desenvolupament rural de la comarca, desenvolupament que depèn, entre altres factors, de promoure i aprofitar eficientment l'afluència turística a la comarca.
Este proyecto ofrece una diagnosis comarcal que debería ser útil para planificar diversas soluciones para el desarrollo rural de la comarca, desarrollo que depende, entre otros factores, de promover y aprovechar eficientemente la afluencia turística a la comarca.
This project offers a regional diagnosis which ought to be useful to plan various solutions for the rural development of the region, development which depends, among other factors, on an efficient promotion and use of the tourist influx in the region.
2010-06-10
Regions
Catalonia
Economic Development
Comarques
Catalunya
Desenvolupament econòmic
Turisme
Comarcas
Cataluña
Desarrollo económico
Turismo
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters