Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1152

Agrupacions de defensa forestal de la comarca d'Osona : els joves voluntaris i el seu compromis amb el territori.
Rocafiguera García, Ernest de
Universitat Oberta de Catalunya
Treball que és fruit d'una investigació qualitativa sobre uns joves que, per motius diversos, es fan voluntaris de les agrupacions de defensa forestal de la comarca d'Osona i dediquen part del seu temps a protegir la natura de l'amenaça del foc i posen en joc la seva integritat física. És l'estudi del compromís d'uns joves amb el territori.
Trabajo que es fruto de una investigación cualitativa sobre unos jóvenes que, por motivos distintos, se hacen voluntarios de las agrupaciones de defensa forestal de la comarca de Osona y dan parte de su tiempo y ponen en juego su integridad física para proteger la naturaleza del fuego. Es el estudio del compromiso de unos jóvenes con el territorio.
Study that is the result of qualitative research on a group of young people who, for different reasons, volunteer in organizations in defense of forests in the Osona region and donate part of their time and risk their personal safety to protect nature from fires. This is a study of these young people's commitment to the territory.
10-06-2010
Voluntarism
Fire
Voluntariat
Incendis
voluntariado
Incendios
© Ernest de Rocafiguera Garcia. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem