Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1147

Imatge de Traiguera
Sanz Arnau, Vicent
Universitat Oberta de Catalunya
Projecte d'exposició virtual de fotografies antigues de Traiguera (Baix Maestrat). L'estudi de les transformacions en les formes de vida del poble al llarg del segle XX es realitza mitjançant la principal font de la memòria visual que és la fotografia. El format d'exposició virtual respon a la intenció preservar i projectar el patrimoni local de la memòria visual, i també suposa una mirada des del present mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació sobre la nostra societat del passat.
Proyecto de exposición virtual de fotografías antiguas de Traiguera (Baix Maestrat). El estudio de las transformaciones en las formas de vida del pueblo a lo largo del siglo XX se realiza mediante la principal fuente de la memoria visual que es la fotografía. El formato de exposición virtual responde a la intención preservar y proyectar el patrimonio local de la memoria visual, y también supone una mirada desde el presente mediante las tecnologías de la información y la comunicación sobre nuestra sociedad del pasado.
Project for virtual exhibit of photographs of Traiguera (Baix Maestrat). The study of transformations in ways of life in the village throughout the 20th century is carried out through the main source of visual memory, which is photography. The format of the virtual exhibit responds to the intention to preserve and project the local heritage of visual memory, and also represents a view from the present, through information and communication technologies, of our society in the past.
10-06-2010
Anthropology
Photography
Historical Heritage
Exhibitions
Antropologia
Fotografia
Patrimoni històric
Exposicions
Antropología
Fotografía
Patrimonio histórico
Exposiciones
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1147
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem