Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/1140

Qui ens porta els regals nadalencs? : Una construcció cultural d'Europa a partir dels éssers de Nadal a Itàlia, Catalunya i Alemanya
Ferré Górriz, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
És un fet que la globalització defineix i articula les nostres societats. El present treball neix amb la voluntat de cercar com i què la fa avançar en l'àmbit cultural, però també amb el desig d'aprofundir en aquests elements tradicionals que defineixen les particulars identitats culturals regionals, fruit d'una diversitat que també participa en el procés global de construcció cultural europeu.
Es un hecho que la globalización define y articula nuestras sociedades. El presente trabajo nace con la voluntad de buscar como y qué la hace adelantar en el ámbito cultural, pero también con el deseo de profundizar en estos elementos tradicionales que definen las particulares identidades culturales regionales, fruto de una diversidad que también participa en el proceso global de construcción cultural europeo.
The fact is that globalization defines and articulates our societies. This study is born of the desire to discover how and what makes society advance in the cultural sphere, but also of the desire to go into greater depth concerning these traditional elements that define particular regional cultural identities, fruit of the diversity that also participates in the overall process of European cultural construction.
10-06-2010
Tradition
Festivals
Tradició
Festes
Globalització
Tradición
Fiestas
Globalización
© Jordi Ferré Górriz. Reservats tots els drets. Està prohibida la reproducció total o parciald'aquesta obra per qualsevol mitjà o procediment, compresos laimpressió, la reprografia, el microfilm, el tractament informàtic oqualsevol altre sistema, així com la distribució d'exemplarsmitjançant lloguer i préstec, sense l'autorització escrita de l'autor odels límits que autoritzi la Llei de Propietat Intel·lectual.
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document