Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/9292

Mètodes estadístics aplicats a un registre de càncer de base poblacional. Incidència, mortalitat, supervivència i prevalença del càncer de bufeta urinària a Tarragona. 1982-2002.
Ameijide Sánchez, Alberto
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d’Estadística i Investigació Operativa; Puig Oriol, Xavier
L'objectiu principal d'aquest treball es exposar quins són i com es calculen els principals indicadors que mesuren l'impacte del càncer en la societat, així com aplicar aquests indicadors per mesurar l'impacte del càncer i la seva evolució a la demarcació provincial de Tarragona, fent un especial èmfasi en el càncer de bufeta urinària. Els resultats d'aquest estudi inclouen la incidència i mortalitat del període 1998-2002, les tendències temporals de la incidència i la mortalitat en el període 1982-2002, les projeccions de la incidència pels anys 2009 i 2015, la supervivència dels pacients diagnosticats de càncer de bufeta urinària entre 1995 i 1999, l'evolució de la supervivència al llarg del període comprès entre 1985 i l'any 2002 i l'estimació de la prevalença de càncer a data 31 de desembre de 2002. Anàlisi de l'Incidència, la Mortalitat, la Supervivència i la Prevalença.
Àrees temàtiques de la UPC::Ciències de la salut::Medicina::Medicina comunitària i salut pública
Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística aplicada::Estadística biosanitària
Bladder--Cancer
Health status indicators
Cancer
Epidemiologia
Salut pública
Mortalitat
Bufeta urinària
Supervivència
Estadística mèdica
Càncer -- Investigació -- Mètodes estadístics
Classificació AMS::92 Biology and other natural sciences
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem