The Implications of Nutritional Strategies that Modify Dietary Energy and Lysine for Growth Performance in Two Different Swine Production Systems
Aymerich, Pau; Bonet, Jordi; Gasa, Josep; Coma Subirà, Jaume; Solà Oriol, David; Soldevila, Carme
-Lysine
-Energy
-Growing pig
-Finishing pig
-Castration
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/233383

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Aymerich, Pau; Soldevila, Carme; Bonet, Jordi; Farré, Mercè; Gasa, Josep; Coma Subirà, Jaume; Solà Oriol, David
Aymerich, Pau; Soldevila, Carme; Bonet, Jordi; Gasa, Josep; Coma Subirà, Jaume; Solà Oriol, David
Aymerich, Pau; Soldevila, Carme; Bonet, Jordi; Gasa, Josep; Coma Subirà, Jaume; Solà Oriol, David
Aymerich, Pau; Tokach, M.D.; Dritz, S.S.; Gasa, Josep; Coma Subirà, Jaume; Solà Oriol, David
López Vergé, Sergi; Gasa, Josep; Temple, Déborah; Bonet, Jordi; Coma Subirà, Jaume; Solà Oriol, David
 

Coordination

 

Supporters