Quantitative and Compositional Study of Monospecies Biofilms of Spoilage Microorganisms in the Meat Industry and Their Interaction in the Development of Multispecies Biofilms
Ripolles-Avila, Carolina; García Hernández, Nerea; Brayan H. Cervantes,Huamán; Mazaheri, Tina; Rodríguez-Jerez, José Juan
2021-09-13
-Spoilage bacteria
-Biofilms
-Ecological interactions
-Multispecies
-Control
-Food contact surfaces
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/216816

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Ripolles-Avila, Carolina; García Hernández, Nerea; Brayan H. Cervantes, Huamán; Mazaheri, Tina; Rodríguez-Jerez, José Juan
Mazaheri, Tina; Cervantes-Huamán, Brayan R. H.; Bermúdez-Capdevila, Maria; Ripolles-Avila, Carolina; Rodríguez-Jerez, José Juan
Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector; Ripolles-Avila, Carolina; Mazaheri, Tina; Rodríguez-Jerez, José Juan
Mazaheri, Tina; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector; Turitich, Libni; Ripolles-Avila, Carolina; Rodríguez-Jerez, José Juan
 

Coordination

 

Supporters