Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat
López Ferrer, Sigfrid; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina; Grashorn, M.A.
09-09-2021
-Aviram Cria i millora
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/165582

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

López Ferrer, Sigfrid; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina; Grashorn, M. A.
López Ferrer, Sigfrid; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina; Grashorn, M. A.
Villaverde Haro, Cecilia; Baucells Sánchez, María Dolores; Cortinas Hernández, Lucía; Barroeta, Ana Cristina
López-Ferrer, S.; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina; Grashorn, M. A.
Calafat i Frau, Feliu A.; Vives, M.; Baucells Sánchez, María Dolores; Barroeta, Ana Cristina