Self-assembly of human latexin into amyloid-like oilgomers
Pallarès i Goitiz, Irantzu; Berenguer, Clara; Avilés, Francesc X.; Vendrell i Roca, Josep; Ventura, Salvador
open access
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.
https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/
Article
         
https://ddd.uab.cat/record/112508

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Sánchez de Groot, Natalia; Pallarès i Goitiz, Irantzu; Avilés, Francesc X.; Vendrell i Roca, Josep; Ventura, Salvador
Pallarès i Goitiz, Irantzu; Fernández Fleischhauer, Daniel; Comellas-Bigler, Mireia; Fernández-Recio, Juan; Ventura, Salvador; Avilés, Francesc X.; Bode, Wolfram; Vendrell i Roca, Josep
Fernández Fleischhauer, Daniel; Boix i Borràs, Esther; Pallarès i Goitiz, Irantzu; Avilés, Francesc X.; Vendrell i Roca, Josep; Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí"
Conchillo-Solé, Oscar; Sánchez de Groot, Natalia; Avilés, Francesc X.; Vendrell i Roca, Josep; Daura i Ribera, Xavier; Ventura, Salvador
Bayés, Àlex; Rodríguez, Mónica; Avilés, Francesc X.; Vendrell i Roca, Josep; Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí"
 

Coordination

 

Supporters