Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/7663

Normatives dels formatges artesans i proposta de reglament de la fira de formatges artesans del Pirineu
Febrer Torrens, Roser
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet
Cheese
Quality control
Formatge
Legislació
Artesania
Qualitat
Higiènicosanitari
Formatge -- Normes
Formatge-Control de qualitat
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem