Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/365285

Evolució del rol professional en l’educació social: Quatre experiències personals
Evolución del rol profesional en la educación social: Cuatro experiencias personales;
Evolution of the Professional Role in Social Education. Four personal experiences
Vilar, Jesús
Universitat Ramon Llull. Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
Se trata de una entrevista realizada a cuatro profesionales en activo que se formaron en las primeras promociones de los estudios de Educación Social. La entrevista se realizó con motivo de la conmemoración del Día Internacional de la Educación Social el 2 de octubre de 2018, y el objetivo del artículo es ilustrar los cambios más significativos que se han producido en la profesión en los últimos veinticinco años.
Es tracta d’una entrevista realitzada a quatre professionals en actiu que van formar-se en les primeres promocions dels estudis d’Educació Social. L’entrevista va realitzar-se amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Educació Social el 2 d’octubre de 2018, i l’objectiu de l’article és il•lustrar els canvis més significatius que s’han produït en la professió en els darrers vint-i-cinc anys.
The objective of this article is to set out the most significant changes that have taken place in the Social Education profession in the last twenty-five years, as reflected in interviews with four practising professionals who were members of the first graduating classes in Social Education studies. The interviews were conducted on October 2, 2018, International Social Education Day.
2018-09
3 - Ciències socials
371 - Organització i gestió de l'educació i de l'ensenyament
Educació social
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
© L'autor/a
21 p.
Article
Article - Published version
Universitat Ramon Llull. Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
Educació social. Revista d'intervenció socioeducativa, núm. 70 (2018)
         

Full text files in this document

Files Size Format
EvolucionRol_CAST.pdf 526.0 KB PDF
EvolucioRol_Vilar_CAT.pdf 519.9 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters