Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/120592

Estudi i optimització del procés d'evaporació al buit de purins de porc per a la recuperació d'amoníac;
Optimització del procés d'evaporació al buit de purins de porc per a la recuperació d'amoníac
Morey Gual, Lluís
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; IRTA; Flotats Ripoll, Xavier; Bonmatí Blasi, August
-Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Enginyeria ambiental
-Nytrogen
-Air -- Pollution
-tractament de purins
-evaporació al buit
-rotavapor
-bioamoníac
-urea
-òxids de nitrogen
-Nitrogen -- Òxids
-Aire -- Contaminació
Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Trabajo fin de máster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados