Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/120592
Título: |
Estudi i optimització del procés d'evaporació al buit de purins de porc per a la recuperació d'amoníac; Optimització del procés d'evaporació al buit de purins de porc per a la recuperació d'amoníac |
---|---|
Autor/a: | Morey Gual, Lluís |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; IRTA; Flotats Ripoll, Xavier; Bonmatí Blasi, August |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Desenvolupament humà i sostenible::Enginyeria ambiental -Nytrogen -Air -- Pollution -tractament de purins -evaporació al buit -rotavapor -bioamoníac -urea -òxids de nitrogen -Nitrogen -- Òxids -Aire -- Contaminació |
Derechos: | Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Trabajo fin de máster |
Editor: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |