To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/110666
dc.contributor | Simó Cruanyes, Joan |
---|---|
dc.contributor.author | Martinez I Macià, Guillem |
dc.date | 2016-09-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/110666 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura |
dc.subject | Onions--Varieties |
dc.subject | FND |
dc.subject | Calçots |
dc.subject | Composició química dels calçots |
dc.subject | Calçots -- Catalunya |
dc.title | Aplicació del mètode de fibra àcid detergent en el calçot |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |