To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/110141
dc.contributor | IRTA |
---|---|
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor | Comaposada, Josep |
dc.contributor.author | Serrat Pujiula, Ariadna |
dc.date | 2017-10-19 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/110141 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal |
dc.subject | Sausages |
dc.subject | Tripa |
dc.subject | PH |
dc.subject | àcid làctic |
dc.subject | Hidròxid de sodi |
dc.subject | Assecat |
dc.subject | Embotits -- Indústria i comerç |
dc.title | Estudi d'assecat de productes embotits amb tripes naturals tractades a diferent pH |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |