Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10256/9821

Productos cárnicos fermentado-curados funcionales y seguros. Nueva vía de ingestión de probióticos
Rubio Moreno, Raquel
Garriga Turón, Margarita; Aymerich Calvet, Mª Teresa; Parés i Oliva, Dolors; Universitat de Girona. Departament d'Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària
Tesis i dissertacions acadèmiques
Salt and fat reduction
Reducción de sal y grasas
Reducció de sal i greixos
Probiotics
Probióticos
Probiòtics
Fermented meats
Embutido fermentado-curado
Embotit fermentat-curat
Lactobacillus
Consumer security
Seguridad del consumidor
Seguretat del consumidor
Fermented sausages
Fuet
54 - Química
663/664
L'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Universitat de Girona
         

Mostrar el registro completo del ítem