To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/98300
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Ballester Armengol, Meritxell |
dc.date | 2016-06-23 |
dc.identifier.citation | ETSEIB-240.118886 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/98300 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Antioxidants |
dc.title | Les fulles de Morinda Citrifolia com antioxidant natural |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |