Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/56949

Ei! (Estem Aquí): La immobiliària dels pop-up store
Fernández Rodríguez, Oriol
Universitat Oberta de Catalunya
Peer-reviewed
Ei! (Estem Aquí) és un marketplace immobiliari que posa en contacte emprenedors i empresaris amb llogaters de locals comercials per tal de testejar una idea de negoci o exhibir un producte durant un temps curt en un espai físic. Aquest pot variar des de poques hores per a la presentació d'una marca o d'un producte fins a uns mesos o inclús un any, tot depenent de l'estratègia de l'empresa. Aquest projecte neix amb la idea d'atendre necessitats d'empresaris i emprenedors que tenen a l'hora d'exhibir els seus productes innovadors i no tenen fons per disposar d'un espai o un local comercial per un temps determinat de la seva propietat o pagant un lloguer.
Ei! (Estem Aquí) es un marketplace inmobiliario que pone en contacto emprendedores y empresarios con inquilinos de locales comerciales para testear una idea de negocio o exhibir un producto durante un tiempo corto en un espacio físico. Éste puede variar desde pocas horas para la presentación de una marca o de un producto, hasta unos meses o incluso un año, dependiendo de la estrategia de la empresa.
Ei! (Estem Aquí) is a real estate marketplace that puts entrepreneurs and businessmen in contact with tenants of commercial premises to test a business idea or a product display for a short time in a physical space. This can vary from a few hours to the presentation of a brand or a product, until a few months or even a year, depending on the strategy of the company.
pla d'empresa
pop-up stores
plan de empresa
business plan
pop-up stores
pop-up stores
immobiliària
immobiliaria
real estate
locals comercials
locales comerciales
commercial offices
marketplace
mercat
mercado
Real estate business -- TFG
Negocis immobiliaris -- TFG
Negocios inmobiliarios -- TFG
http://www.xfree86.org/3.3.6/COPYRIGHT2.html#3
Bachelor thesis
         

Mostrar el registro completo del ítem