Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/252267

Concerts per a nadons
Sunyer Vidal, Nina
Escola Superior de Música de Catalunya; Pujol i Coll, Josep, 1964-
En el meu treball vull explicar Concertos para Bebés, un projecte sorgit 16 anys enrere a Leiría de la mà del músic portuguès Paulo Lameiro. El meu objectiu és ordenar i deixar escrit tot el que vaig aprendre amb ell l’any 2012 en una residència que va impartir a Salt (Girona) perquè em serveixi com a material sobre el qual treballar de cara a la creació de nous Concerts per Nadons amb la companyia catalana que va sorgir d’aquesta residència, a més d’explicar una mica en quina o quines teories es basa. També m’interessa contrastar-lo amb altres projectes similars que hi hagi actualment a Catalunya per veure altres possibilitats, millorar aspectes dels nostres concerts, i a partir d’aquí formular una nova proposta de concert.
En mi trabajo quiero explicar Concertos para Bebés, un proyecto surgido 16 años atrás en Leiría de la mano del músico portugués Paulo Lameiro. Mi objetivo es ordenar y dejar escrito todo lo que aprendí con él en 2012 en una residencia que impartió en Salt (Girona) para que me sirva como material sobre el cual trabajar de cara a la creación de nuevos Concerts per a Nadons con la compañía catalana que surgió de esa residencia, además de explicar un poco en qué teoria o teorías se basa. También me interesa contrastarlo con otros proyectos similares que haya actualmente en Catalunya para ver otras posibilidades, mejorar aspectos de nuestros conciertos, y a partir de aquí formular una nueva propuesta de concierto.
In my project I would like to talk about Concertos para Bebés (Concerts for Babies), a project created 16 years back in Leíria from the portuguese musician Paulo Lameiro. My goal is to organize and write down everything I learnt from him in 2012 on a course he taught in Salt (Girona), so I can use it when creating new Concerts per a Nadons in the future with the catalan company created from this course, and to explain in which theories is it based on. I am also intestested in contrasting it with similar projects existing in Catalonia to learn from them and to see other posibilities, improve aspects of our concerts, and formulate a new concert myself.
2015-07-14
78 - Música
Lameiro, Paulo. Concertos para Bebés
Música per a infants
Infants nadons
Concerts
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
30 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
Projecte Final PDF.pdf 1.772 MB PDF PF Nina Sunyer Vidal

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters