Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/25210

Influència de la viscositat en preparats alimentaris destinats a persones afectades per disfàgia
Alba Mora, Mercè
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Resistència de Materials i Estructures a l'Enginyeria; García Raurich, Josep
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
Disfàgia
Química
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

García González, Maria Luisa; García Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Alba Mora, Mercè
Garcia González, Marisa; Raventós Santamaria, Mercè; García Raurich, Josep; Alba Mora, Mercè