Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/37141

Un semestre a Núvol : Pràctiques al digital de cultura
Rigol Martorell, Guillem
Universitat Oberta de Catalunya
Aquesta memòria s'estructura en dos grans blocs. El primer correspon a la descripció de les pràctiques que com a estudiant del Grau de Llengua i Literatura Catalanes, pertanyent als Estudis d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), he realitzat durant el curs acadèmic 2013/14 al diari digital de cultura Núvol (www.nuvol.com). D'altra banda, en el segon eix temàtic d'aquesta memòria s'ofereix una valoració i una reflexió personals d'aquestes pràctiques a nivell d'experiència i d'aprenentatge.
Esta memoria se estructura en dos grandes bloques. El primero corresponde a la descripción de las prácticas que como estudiante del Grado de Lengua y Literatura Catalanas, perteneciente a los Estudios de Artes y Humanidades de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), he realizado durante el curso académico 2013/14 en el diario digital de cultura Núvol (www.nuvol.com). Por otra parte, en el segundo eje temático de esta memoria se ofrece una valoración y una reflexión personales de estas prácticas a nivel de experiencia y de aprendizaje.
Bachelor thesis for the Catalan Language and Literature program on Catalan Philology.
Núvol
pràctiques
Núvol
Núvol
pràcticas
practices
Catalan philology -- TFG
Filologia catalana -- TFG
Filología catalana -- TFG
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem